Ahoj,
dnes netradičně ještě jeden příspěvek. Zapojila jsem se do soutěže s Efkem a produkty Pronto per Pasta, kterou vyhlásil Brandnooz box. Inspirovala jsem se Itálií a vytvořila plněnou kuřecí kapsu za použití směsi sušených rajčat a česneku. Zkuste a třeba vám zachutná tak, jak nám.
Na porci pro 2 osoby budeme potřebovat:
- 2 kuřecí prsa bez kosti
- Pronto per Pasta od Efka sušená rajčata s česnekem
- mozzarellu
- sůl, pepř, olej
Kuřecí prsa si očistíme a nakrojíme tak, abychom vytvořili uvnitř kapsu. Osolíme a opepříme. Není třeba nijak kořenit, protože směs Pronto per Pasta už je okořeněné samo o sobě.
Prsa naplníme směsí Pronto per Pasta a na kousky nakrájenou mozzarellou. Rozpálíme si pánev a na trošce oleje kapsy z obou stran zprudka opečeme. Ztlumíme plamen a dopékáme tak, aby se navrchu vytvořila křupavá kůrka.
Podáváme s oblíbeným salátem nebo opečenými brambory. Vynikající jídlo do teplých letních dní třeba i s křupavou bagetkou.
Dobrou chuť :-)
Tak to vypadá vážně dobře a přitom je to tak jednoduchý
OdpovědětVymazatDěkuji, je to rychlovka a moc chutnalo :-)
Vymazatvypadá to chutně, zkusím :)
OdpovědětVymazatNo mňam, tak to bych si dala hned :)) ♥
OdpovědětVymazatTak veličenstvo, toto... toto vypadá velice mňamkózně!
OdpovědětVymazat