neděle 12. července 2015

Vaříme.. Plněná kapsa po italsku Pronto per pasta

Ahoj, 

dnes netradičně ještě jeden příspěvek. Zapojila jsem se do soutěže s Efkem a produkty Pronto per Pasta, kterou vyhlásil Brandnooz box. Inspirovala jsem se Itálií a vytvořila plněnou kuřecí kapsu za použití směsi sušených rajčat a česneku. Zkuste a třeba vám zachutná tak, jak nám.


Na porci pro 2 osoby budeme potřebovat:

  • 2 kuřecí prsa bez kosti
  • Pronto per Pasta od Efka sušená rajčata s česnekem
  • mozzarellu 
  • sůl, pepř, olej

Kuřecí prsa si očistíme a nakrojíme tak, abychom vytvořili uvnitř kapsu. Osolíme a opepříme. Není třeba nijak kořenit, protože směs Pronto per Pasta už je okořeněné samo o sobě.

Prsa naplníme směsí Pronto per Pasta a na kousky nakrájenou mozzarellou. Rozpálíme si pánev a na trošce oleje kapsy z obou stran zprudka opečeme. Ztlumíme plamen a dopékáme tak, aby se navrchu vytvořila křupavá kůrka. 

Podáváme s oblíbeným salátem nebo opečenými brambory. Vynikající jídlo do teplých letních dní třeba i s křupavou bagetkou.


Dobrou chuť :-)


5 komentářů: