středa 29. června 2016

Novinky v šatníku a šperkovnici - Lidl, New Yorker, Ebay,..

Přeji všem krásnou středu!

Blog mě poslední dobou hodně chytl a tak toho chci využít. Jsou dny, kdy toho nemám co říct, nebo naopak ty, kdy bych jen psala. Docela mě mrzí, že to není nějak vyvážené, ale nechci psát když nemám nápady, to bych z toho asi neměla radost.

Poslední nákupy tady nebyly ani nepamatuju (naposledy asi jen bižuterie), ale oblečení tady ukazuji málokdy. Dnes tedy přicházím s takovým mixem oblečení a doplňků. Nové kousky do šatníku si moc nekupuju, musí mě fakt něco zaujmout, protože nerada chodím po obchodech. Jenže s létem přišla i nová sezóna a několik věcí z minulého roku mi je malých (opět jsem přibrala). Ještě zdaleka nemám nakoupeno vše, co bych potřebovala, takže to asi sepíšu do seznamu přání (což může být také tématem příštího článku).

Jako první tady mám menší nákupy z Lidlu:



Kupovat kalhoty byl docela risk, protože málokteré mi padnou. Tyto jsou skinny s příměsí elastanu, takže jsem to riskla. Zaujala mě khaki barva, která se velmi dobře kombinuje. Pas je takový spíš snížený (mám radši klasický), ale sedí docela dobře. Stály myslím 249 Kč a asi tam už nějakou dobu byly, nebyla to aktuální nabídka.


Pruhované tílko s kapsičkou na přední straně jsem dostala od mamky. Je to velmi příjemný materiál na léto a navíc je to pěkně splývavý materiál, který z vás neudělá nějakou housenku, jak to bývá u některých tílek klasického střihu. Zrovna tento top bude určitě ladit k těm khaki džínám.


A nejnovějším úlovkem z Lidlu jsou tyto krásné stříbrné třpytivé tenisky. V koši jich bylo spousta, takže jsem postupně vyzkoušela nejprve svou 39, kterou mám klasicky. Byly mi velké a 38 padly skvěle. Jsou pohodlné a vypadají krásně na noze. Podobné jsem sháněla už dlouho a tak jsem ráda, že jsem na ně natrefila - navíc za 199 Kč parádní kup :-)


V C&A jsem koukala na různé halenky a cardigany. Nic moc mě nezaujalo, až tento pletený cardigan na jaro nebo léto, který je ze slabší pleteniny a tak příliš nezahřeje. Je delšího střihu s kapsami, navíc pěkně melírovaný. Vyšel mě na 250 Kč bez slevy.

  
Zde v detailu :-)

 

A aby těch cardiganů nebylo málo, pořídila jsem si ještě dva  v New Yorkeru. Jsou z takového umělejšího materiálu, který je však docela lehký. Koupila jsem si ho ve dvou barvách - v nude a tmavě šedé. Loni jsem měla stejný krémový, ale materiál se lehce opral a tak jsem koupila znovu. Svetřík je skvělý právě v létě, kdy si nechcete s sebou brát bundu, ale chcete mít něco pro případ, že se ochladí. Často ho nosím právě z tohoto důvodu do metra, kde dost fouká. Parádně se kombinuje a je opravdu lehoučký, vleze se do každé kabelky nebo tašky. Stál 199 Kč (o 20 Kč dráž než minulý rok).




Dalším kouskem do šatníku jsou harémové kalhoty se širokou gumou v pase, které jsou z hrozně příjemného materiálu - viskózy. Našla jsem je v Pepcu za 179 Kč a jsou naprosto parádní. Asi jsem si mohla vzít o číslo menší, protože jsou dost široké a volné. Takže i pro nás, které máme širší stehna, jsou super.




A teď už k doplňkům. Přišel mi vydražený náhrdelník z Ebay, který je obrovský, ale naprosto úžasný. Stál asi něco okolo 60 Kč a hrozně se mi líbí. Dovedu si ho představit na jednoduchém topu v kombinaci s královsky modrou a bílou.


A jako poslední tu mám náušnice, které jsem vám asi ještě neukazovala. Přišly už před nějakou dobou (asi půl roku), byly za 20-25 Kč a moc mě zaujaly. Jsou nevšední a dlouho jsem nějaké takové sháněla. Budou moc pěkné, až je zkombinuju s těmi teniskami, co říkáte?


Co hezkého jste si pořídily na léto vy? Klidně dejte dolů odkazy na články, pokud blogujete. Moc ráda si takové New in nebo Hauly čtu.

1 komentář: