pondělí 18. dubna 2016

Filmové (ne)tipy- Aliance, Batman Vs. Superman,...

Ahoj,

v dnešním článku trochu opráším filmovou rubriku, kterou čas od času na blog zařadím. Do kina chodím často a ráda, na filmy koukáme i doma, i když poslední dobou jsem sjížděla spíš seriály. Mám pro vás několik recenzní na poslední filmové hity, i filmy, které jsem zhlédla z DVD nebo Blu-Ray.

ALIANCE 



Popis filmu podle CSFD.cz:
Systém frakcí je kompletně rozvrácený, rozhoří se souboj mezi jednotlivými vůdci toužícími po moci, ale všichni ve skutečnosti touží po jediném – po pomstě. A svět za plotem obklopujícím celé město se zdá ještě nemilosrdnější. Pokud však Tris chce ochránit své blízké, musí se vydat právě za hranice svého rodného Chicaga. A zde odhalí tajemství, které je ještě více šokující, než čekala...

Třetí ze série Divergence. Byla jsem v kině na všech třech dílech a musím říct, že tento díl je super. Rozhodně mě bavil více než Rezistence a vřele doporučuji!

Hodnocení: 4/5




BATMAN VS. SUPERMAN: ÚSVIT SPRAVEDLNOSTI



Popis filmu podle CSFD.cz

V době, kdy svět řeší otázku, jakého hrdinu skutečně potřebuje, v obavách z naprosto nekontrolované moci téměř božského superhrdiny se střetává respektovaný a mocný ochránce spravedlnosti ve městě Gotham s nejuctívanějším spasitelem moderní doby ve městě Metropolis. A zatímco mezi sebou Batman a Superman válčí, rychle se vynořuje nová hrozba, která představuje pro celé lidstvo ještě větší nebezpečí než kdy v minulosti.

Mám dost ráda Batmana a hlavně filmy od Ch. Nolana, kde Batmana ztvárnil Christian Bale. Neuměla jsem si B. Afflecka v roli Batmana představit a tak celkově mi tam moc nesedl. Film byl hrozně dlouhý, v první hodině dost zmatečný.. Po hodině a půl konečně přišla nějaká ta akce, bohužel mi to však nestačí. Za mě tento film ne, zklamání roku a lituji peněz, které jsem dala za kino.

Hodnocení: 2,5/5


DÁREK



Úryvek o filmu z CSFD.cz

Simon (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall) jsou mladý manželský pár, jehož život se odehrává přesně podle představ a plánů. A to až do dne, kdy náhodně potkají Gorda (Joel Edgerton), Simonova dávného známého ze střední školy. Od té chvíle se jejich budoucnost začíná pomalu ale jistě rozjíždět po děsivém a šíleném tobogánu...

Než jsme si s přítelem film pustili, nevěděli jsme o něm vůbec nic. Ale o to to možná bylo lepší, že nevíte, do čeho jdete. Jde o hodně zajímavé drama s napínavými prvky, které mě docela příjemně překvapilo.

Hodnocení: 3,5/5


HOT GIRLS WANTED

poster

Dokument z prostřední amatérského pornoprůmyslu a o tom, jak jde rychle zbohatnout. Ale za jakou cenu? Hlavní hrdinkou je 19letá Tressa, která se odstěhuje od rodičů a jde zkusit své štěstí a vydělat si peníze právě takto, stejně jako spousta dalších mladých holek... 

Hodně zajímavý dokumentární film, který poodhaluje, jak to v této branži chodí. Pokud to zajímá i vás, doporučuji se na něj podívat. (pozor - pouze pro starší 18 let, některé scény byly i dost nechutné).

Hodnocení: 3,5/5


Jaký film jste viděly v poslední době vy? Budu ráda za Vaše tipy :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat