středa 23. července 2014

Makeup Revolution v ČR a SK již na konci srpna!

Jistě víte, že britská značka levné dekorativní kosmetiky Makeup Revolution se dočkala zastoupení i u nás v České republice a na Slovensku. Oficiální Facebookové stránky již byly spuštěny a teď už jen netrpělivě čekáme na spuštění prodeje.

Jelikož jde o hodně levnou kosmetiku, nemusíme se bát, že zruinují naši peněženku. Ceny nebudou nijak přemrštěné oproti britskému eshopu, jedna libra bude v přepočtu za 40 Kč. Zpočátku budou k dostání nejprodávanější produkty a všechny paletky a později i zbývající sortiment. Poštovné se nejspíš bude pohybovat mezi 60-70 Kč.

Pokud jste opravdu hodně nedočkaví, sortiment Makeup Revolution se dostane i do našich českých kosmetických eshopů již koncem července a v srpnu. Takže sledujte i je, i když tam se objeví nejspíš za vyšší cenu, než na oficiálním webu.

Oficiální rozjetí eshopu je naplánováno už na konec srpna, také se těšíte?

(zdroj informací: Facebook Makeup Revolution London pro ČR a SK)

Co mě ze sortimentu zaujalo nejvíc? Rozhodně jejich extra pigmentované paletky, o kterých mluví v superlativech prakticky všechny blogerky.

Tato se jmenuje Romantic Smoked a je laděna do krásných růžovo-fialových odstínů. 

Sticks and Stones se jmenuje tato paletka rozličných odstínů vhodných na den i noc. Využila bych rozhodně hlavně ty barevné a hnědé odstíny. Navíc spodní dva stíny lze využít na líčení obočí. 




1 komentář: